Tecnificació de porters – 30 de gener

publicado en: Notícies | 0

Clinic porters
El proper dia 30 de gener l’hoquei Claret organitza una jornada especial de tecnificació de porters.
En l’hoquei la figura del porter és fonamental per el correcte desenvolupament de tot l’equip. Les característiques del porter, les seves habilitats, la gestió de solucions en moments clau de cada partit influeixen decisivament en el joc colectiu de l’equip.
L’hoquei Claret ha generat, històricament, grans porters i volem que continuï sent una pedrera important de porters.
Poques entitats poden dir que ha sortit de la seva base porters internacionals com el nostre Director Tècnic en Robert Vilella (campió al Mundial de 1964) o en Joan Ramon De Moya (campió al Mundial de 2005).
Per continuar aquesta trajectoria hi ha especial interés en el treball amb els porters i, per això, s’organitza aquesta jornada de tecnificació a càrrec d’en Joan Ramon De Moya.
Joan Ramon

Joan Ramon s’inicià en l’hoquei Claret de Barcelona.
Passà al Futbol Club Barcelona, club en el qual jugà dues health-e-child.org temporades en l’equip juvenil i dues en el júnior abans d’arribar al primer equip. Guanyà una Copa de les Nacions, una Copa del Rei i una Lliga Catalana, tots tres títols en la seva darrera temporada en el club blaugrana (1994-95).
Posteriorment jugà al CP Flix (1995-97), al CP Alcobendas (1997-2001), al CE Noia Freixenet (2001-06, 2008-09), amb el qual guanyà una Copa Federació (2002), al Cerdanyola HC (2006-08), al CP Monjos (2009-10) amb el qual assolí l’ascens a l’OK Lliga i al CP Vilanova (2013-14).
Amb la selecció espanyola guanyà un Campionat del Món (2005) i un Campionat d’Europa (2006).
Aquesta activitat està dirigida als porters del CH Claret que seran convocats per els seus entrenadors per el dilluns 30 de gener a les 18:30h al Pati Vell.
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.