De conformitat amb la normativa vigent, les recomanacions de les autoritats sanitàries, les condicions dels titulars de les nostres instal·lacions i tenint en compte la seguretat i benestar de tots els jugadors locals i visitants, us informem que:

Els partits es faran a porta tancada fins a nou avís. L’equip ha d’accedir tot junt, acompanyat d’una persona responsable de l’equip local. 

L’accés al recinte es farà sempre amb mascareta, i aquesta només es podrà treure al moment de la pràctica esportiva. Per abandonar les instal·lacions, els jugadors hauran de tornar a posarse la mascareta abans de dirigir-se a la porta de sortida.

No es poden fer servir els vestidors. Els jugadors han d’arribar ja vestits amb la seva equipació i només dur les proteccions i patins en una bossa o motxilla, que deixaran a peu de pista. 

Les proteccions i els patins es podran posar a la zona designada pels delegats locals, mantenint sempre la distància de seguretat.

Podran accedir al recinte els delegats dels dos equips (local i visitant), el cos tècnic (màxim dues persones per equip) i una persona addicional per ajudar als jugadors més petits a posar-se l’equipació. Aquesta persona no podrà romandre durant el partit i haurà de sortir de les instal·lacions deu minuts abans de l’inici del partit.

Els jugadors han de portar una ampolla d’aigua plena i d’ús personal. Demanem evitar al màxim fer servir les fonts d’aigua, mai bevent directament d’elles. De ser necessari reomplir les ampolles dels jugadors, s’ha d’intentar que una única persona faci servir les aixetes.

Demanem el mínim contacte amb els passamans de les escales i amb les manetes de les portes. S’hauran de netejar les mans amb gel hidroalcoholic abans d’accedir i abans de sortir de les instal·lacions.

Es prendrà la temperatura abans de l’accés a pista a tots els jugadors. Si es detecta febre o algun altre símptoma directament relacionat amb un cas sospitós de COVID, el jugador no podrà participar de l’activitat i haurà de romandre aïllat de la resta de jugadors i cos tècnic, fins que una persona responsable pugui avisar la seva família i l’acompanyi fora del recinte. Els Responsables d’Higiene i Seguretat dels dos equips seran informats per valorar la situació i activar els protocols pertinents.

Un responsable de l’equip visitant haurà de complimentar i signar la declaració responsable, i fer-lo arribar al nostre Club amb antelació al partit, de preferència en format digital (pot ser una foto clara del document signat) a l’adreça covid@hoqueiclaret.com. Si no fos possible, es podrà entregar al responsable al moment d’accedir a les nostres instal·lacions. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió, paciència i col·laboració. Us desitgem una bona temporada!