Obertes les inscripcions de l'hoquei Claret

publicado en: Notícies | 0

promo-2016
Amb l’inici del curs escolar s’obre el període d’inscripcions per l’activitat d’hoquei sobre patins al col·legi Claret.

Com informar-se ???

En aquest web hi ha tota la informació de les activitats que es fan al club, especialment, en la pàgina  Inscripcions
Cada dilluns i dimecres de 17:30h a 18:30h podeu tenir informació personalitzada en el Pati Vell adreçant-vos al responsable d’Escola d’hoquei.

Com començar ???

A l’hoquei Claret entenem que la pràctica de l’hoquei és totalment diferent als esports d’equip que els nens i nenes practiquen al carrer i que ja estan familiaritzats abans de començar en una entitat esportiva.
Per això, es dóna la possibilitat de provar aquesta pràctica totalment de franc en el període d’un mes.
Per tant, només cal anar a les instal·lacions del Pati Vell en horari d’entrenament.

Què portar ???

Per començar, l’hoquei Claret presta el material d’hoquei als nens i nenes fins a 5 anys en el període d’integració en aquest esport per evitar que les famílies facin una despesa en material si, més tard, el nen o nena no continua practicant l’hoquei.  El període màxim de préstec de material és d’un any.

Com apuntar-se ???

Una vegada passat el període de prova o si us voleu apuntar directament, caldrà que ho féu seguint les instruccions que s’indiquen en la pàgina   Inscripcions

Quina quota es paga ???

Com sabeu, el mes de prova és de franc. Una vegada es formalitza la inscripció, es paga una quota única en concepte de matriculació de 50 € i una quota mensual de 40€.
Una quota molt ajustada que dóna dret  a participar a totes les activitats de l’Escola d’hoquei Claret.

Com conèixer les activitats què es fan ???

Les activitats s’informen mitjançant els delegats i la informació que apareix en els canals de comunicació del club. Una bona manera d’informar-se és consultar habitualment aquest web.
L’escola d’hoquei dóna la oportunitat als nens i nenes del Claret i el seu entorn a fer activitats diferents a la oferta d’activitats habituals en extraescolars i, a més, tot dintre del mateix col·legi doncs a l’hoquei Claret…

…tenim l’única escola d’hoquei de Gràcia.

 

Los comentarios están cerrados.