Més que una Escola

publicado en: Notícies | 0

Portes Obertes 3
Una vegada més, l’hoquei Claret, conjuntament amb les entitats esportives del col·legi hem col·laborat en la promoció del model educatiu del Claret en la Jornada de Portes Obertes del Centre.
A més de la difusió d’un tríptic inclòs en el dossier informatiu entregat a les famílies interessades, aquestes famílies van poder comprovar la intesa activitat esportiva que s’organitza cada cap de setmana en el Pati Vell en el que tots els alumnes del Claret tenen la oportunitat de gaudir de la pràctica de l’esport en el mateix entorn escolar.
Una pràctica esportiva que, a més, el Claret té el valor afegit en que és l’únic centre educatiu que gaudeix de la oportunitat de practicar l’hoquei sobre patins en tot el Districte de Gràcia i dels pocs centres que el practiquen de la ciutat.
En la Jornada de Portes Obertes, a part dels partits de les altres entitats del Claret, en el Pati Vell els alumnes del Claret van jugar 7 partits d’hoquei en les diferents franges d’edat, dels 6 anys (Menudets) fins els 14 anys (Aleví).
L’esport al Claret es concep com un complement als valors educatius i pedagògics del col·legi que ajuden a crèixer com a persones als alumnes del Claret.
Per una part, s’entén com l’adquisició d’hàbits per una forma de vida saludable des de l’infantesa, el foment dels valors fonamentals en les relacions amb els altres esportistes i la gestió de les emocions en les diverses situacions.
Per altre part, s’ofereix un esport de qualitat en el que no únicament es fomenta l’activitat esportiva sinó que es promou la competivitat ben entesa en el que es valora la cultura del esforç, la responsabilitat, el compromís per, finalment, assolir les habilitats gràcies a aquesta dinàmica competitiva.
A més, la pertanyença a un equip que representa el col·lectiu que gira al entorn de la vida de l’alumne reforça la sensació de grup i l’orgull de formar part  del Claret més enllà de l’activitat en les aules.
Per tant, al Claret podem assegurar que som «més que una Escola» en que, a nivell esportiu, es pot garantir un nivell de qualitat a l’alçada de qualsevol entitat esportiva de la ciutat.
Portes obertes 2
 
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.