L'Hoquei Claret premi Nit de l'Esport de Gràcia

publicado en: Notícies | 0

L’Hoquei Claret ha estat premiat amb la «Millor trajectòria esportiva com a club esportiu» a la Nit de l’esport de Gràcia.
 
El jurat ha valorat els 65 anys que porta promovent l’hoquei; i és que a més, el Claret és l’única entitat de Gràcia on és practica aquest esport. Hi competeixen 10 equips amb més de 100 nens i nenes que, cosa que converteix el Claret en l’escola amb major nombre de jugadors/es de la ciutat de Barcelona.
 
Durant la cerimònia dels premis cal destacar les declaracions de la regidora del districte de Gràcia que va donar importància a la tasca que es fa des de les entitats per promoure els valors de l’esport i per incentivar la cohexió social.
 
El premi el va recollir en Robert Vilella, ex porter del Claret i campió del món en els Mundials de 1964, acompanyat de sis jugadors del club en representació dels seus companys.
 
Robert Vilella va agrair aquest premi que reconeix el Claret com un supervivent de les entitats escolars que van fer créixer l’hoquei sobre patins a partir de mitjans del segle passat, i va posar èmfasi en la necessitat de continuar amb aquesta línia per seguir promocionant l’hoquei sobre patins a la ciutat de Barcelona.
 
Des de l’hoquei Claret donem molta importància al premi al tractar-se de valorar la millor trajectòria de tot el club sense estar enfocada en una persona o en un equip en concret. A més, la gestió del club va passant de generació en generació en funció de la estada dels jugadors en el col•legi, per tant, aquesta continuïtat de tants anys encara té més mèrit.
 
La Nit de l’esport de Gràcia 2015 va ser fidel al dinamisme característic de l’esport gracienc amb clubs com el CE Europa, CN Catalunya, Esportiu Claror i amb el protagonisme de l’hoquei amb el CH Claret.
images

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.