Final de temporada

publicado en: Notícies | 0

00 noticia final temporada
L’hoquei Claret ha acabat una nova temporada assolint fites importants.
01 minifem plantilla
Aquesta temporada s’ha consolidat l’equip del miniFem sent l’únic de la ciutat i haver tingut el reconeixement del Districte de Gràcia com a millor equip femení en els premis «Nit de l’Esport».
01minifem partit
 
Els grups d’Escola i Menudets s’han mostrat molt participatius. Els Menudets del Claret s’han preparat en la Lliga del Consell Escolar per donar el salt la propera temporada a la competició federada. Escola ha representat al Claret en diferents esdeveniments. destacar la Festa-Torneig Joan Petit a Tordera en el que formaven part conjuntament amb 32 clubs de Catalunya.
JPetit
 
escols
Destacar la participació del Prebenjamí Iniciació que, per primera vegada en molt de temps, va aconseguir que el CH Claret participés en una fase final. Va ser per intentar guanyar la Copa de Barcelona. Després de liderar el grup de classificació i superar 2 eliminatòries, no va aconseguir superar al FC Martinenc en la semifinal.
iniciació copa
01 prebenjami
La temporada dels dos equips Prebenjamins ha servit com a preparació per poder continuar la tasca de formació i creixement en les següents temporades.
01 prebenjami b
Molt meritòria la temporada del Benjamí B que es va tenir que adaptar a una absència significativa com és la del porter titular en una categoría en que aquesta circumstància és bàsica.
01 benjami b
Benjami A partit
Fantàstica la temporada del Benjamí A en el que va quedar primer en el grup de la 1ª fase y la 3ª fase, va competir molt dignament en un grup de la 2ª fase amb equips molt forts i, sent campió del Torneo de Aluche, va encadenar 10 partits invicte des de la parada de Setmana Santa fins el final de temporada. L’equip entrenat per Jaime Zúñiga ha assolit un històric 21è lloc de la classificació general de la Federació.
benjami-a
L’equip Aleví s’ha hagut d’adaptar al canvi de categoria del gruix de la plantilla i el passar a ser equip únic dels jugadors de primer i segon any. Una tasca complicada que s’ha pogut superar satisfactòriament. Aquesta bona feina va estar recompensada al proclamar-se campió en el Torneo de Aluche.
Alevi partit
 
01 Infantil partit
En una bona 1ª fase, tot i debutar en la categoría, l’Infantil i el Juvenil van aconseguir classificar-se per les eliminatòries d’accés als grups preferents. Els creuaments no van ser molt favorables i es van tenir que conformar a jugar als grups de la Copa Federació. La inhabilitació de la pista de Pau Casals per jugar els partits a mitja temporada  va perjudicar la tendència positiva que es va tenir a l’inici de temporada, tot i així, confiem en convertir la pista d’Escola Pia en pista talismà la propera temporada.
Juvenil
Moltes felicitats a tots els equips per la temporada que acaba i al setembre ens retrobarem per iniciar una nova il·lusionant temporada.

Los comentarios están cerrados.