Diada 2017

publicado en: Notícies | 0

Cartell Diada
 
El cap de setmana del 26 al 28 de maig es celebrarà la Diada de l’hoquei Claret al Pati Vell.
Històricament ha estat un esdeveniment per gaudir amb la família de l’hoquei al Claret i donar cloenda a la temporada.
Des de fa unes temporades la fase final en les competicions de Barcelona s’allarga fins a juny, per tant, encara hi ha competició una vegada celebrada la Diada.
Aquest fet no ha deslluit la Diada, tot el contrari, la combinació de competició oficial i gaudir de l’ambient d’aquesta jornada encara la fa més atractiva.
Els actes comencen el divendres amb una jornada dedicada als petits del col·legi, facin o no la activitat de l’hoquei, i també a l’hoquei femení, cada vegada més important al Claret.
En la jornada central es juguen els partits de competició i es reuneix tota la família de l’hoquei Claret en el dinar de germanor a on tradicionalment es comparteixen les experiències de la temporada.
Els protagonistes del diumenge són els jugadors del Claret, especialment, els més petits del club i els més grans, jugadors que porten més de 10 anys jugant al Claret.
Amb l’acte de cloenda el club reconeix, més enllà dels èxits esportius, el compromís i la dedicació de la plantilla del Claret al llarg de la temporada.
Aquestes setmanes, l’equip del Prebenjamí B està fent una gran tasca que assegurarà l’èxit d’aquesta Diada.
El programa oficial s’actualitza en l’enllaç horaris
 

Los comentarios están cerrados.