Diada 2017

publicado en: Notícies | 0

Cartell Diada
El cap de setmana del 26 al 28 de maig va tenir lloc  la 67ª Diada d’hoquei Claret al Pati Vell.
IMG-20170528-WA0005
Una vegada més, la Diada va reunir a tota la família de l’hoquei Claret en unes jornades en que es va combinar la competició amb les activitats lúdiques i institucionals.
DSC_7267
La jornada de divendres va ser un èxit de participació de l’interclasses dels més petits del col·legi.
Es van fer els partits dels equips femenins per acabar amb el «clàssic» entre entrenadors i veterans.
DSC07320
La jornada de dissabte va estar dedicada als partís de competició. Els membres dels club vam compartir un bon arròs en un dinar de germanor que va donar pas a la demostració de les habilitats dels jugadors en les diferents proves del concurs.
DSC07321
En la jornada de cloenda van gaudir de les evolucions dels més petits del club, l’Escola d’hoquei, i dels jugadors més grans,l’equip Juvenil.
DSC_7322
Finalitzats els partits, es va passar a la vessant més institucional de la Diada amb els parlaments de la Junta agraint el compromís dels membres del club i les seves famílies per aconseguir el petit miracle de mantenir l’hoquei Claret com un dels capdavanters de l’hoquei base de Barcelona.
El director tècnic, Robert Vilella, va fer entrega del premi Claret com a reconeixement a la promoció de l’hoquei base a Pep Bono, un referent en l’Escola d’hoquei Claret, en el que gràcies a la seva tasca de formació entre els més petits es va poder fomentar el creixement del club.
DSC_7345
Com acte final, es va fer entrega dels premis i recordatoris a tots els jugadors i equip tècnic per acabar amb la foto del club.
çDSC_7368
 
 
 

Los comentarios están cerrados.