CapraboSport és un programa de col·laboració entre Caprabo i diversos clubs esportius amb l’objectiu de fomentar la vida saludable i la pràctica de l’esport a través d’aportacions econòmiques i campanyes de promoció.

L’Hoquei Claret és un dels clubs que forma part d’aquest projecte en el que Caprabo retorna un petit percentatge de les compres realitzades amb la targeta Caprabo.

El nostre Club ha estat uns dels pioners en aquesta iniciativa, que ens ajuda a fer front a despesses com, entre d’altres:

  • Adquisició i renovació de material per l’Escola d’hoquei.
  • Renovació i reparació d’equipació de porters.

Per tant, únicament fent ús de la targeta El Meu Caprabo a les nostres compres habituals, ajudem al club a aconseguir aquestes aportacions, mantenint totes les avantatges que Caprabo ofereix als seus clients.

Per aconseguir-ho, cal vincular la vostra targeta al Club Hoquei Claret mitjançant:

  1. Descarregueu el full en aquest enllaç
  2. Ompliu les dades
  3. Doneu-li a la Bet Almirall (Benjamí) o envieu un email al club hoqueiclaret@gmail.com

Per fer efectiva la col·laboració cal tenir en compte:

  • S’ha de tenir previament diligenciada la targeta client El Meu Caprabo. Si encara no la teniu, la podeu demanar de manera gratuïta a la caixa de qualsevol establiment Caprabo, també al moment de pagar la vostra compra.
  • A totes les compres s’ha de presentar la targeta, per tal que computi.
  • Es validen totes les compres acumulades mensualment, sense importar el seu import individual.
  • Si hi ha diferents targetes d’un mateix nucli familiar (secondaries), només compta com associada la principal però és computa el consum de totes, com si fossin un únic usuari.
  • El global de les compres de tots els participants, ha de superar un consum mínim per part del Club per fer efectiva l’aportació de Caprabo al Club. Per tant, recomanem vincular al programa targetes que estiguin actives i on es faci consum mensual.