Assemblea 2017

publicado en: Notícies | 0

IMG-20170928-WA0015
En l’Auditori del col·legi Claret s’ha celebrat l’Assemblea General del CH Claret.
L’acte ha començat amb una presentació del president del club, Santi Moliner per donar pas a la exposició de la memòria de la gestió realitzada per la Junta en el període 2011-2017.
S’han desenvolupat els aspectes principals d’aquesta gestió que ha portat al  creixement de l’hoquei Claret fins arribar al que és en l’actualitat.
S’ha destacat la promoció de l’esport des de la base, la cohesió dels equips. el canvi de mentalitat per gestionar com un model de club, el foment de l’hoquei femení i el paper del club com a eina de difusió dels valors de l’esport i de la educació als alumnes del Claret i com una entitat representativa de Gràcia.
Aspectes destacats d’aquest període ha estat el creixement de la entitat que arriba a oferir la oportunitat de practicar l’hoquei a tots els alumnes del col·legi, la creació dels diferents  canals de comunicació donant visibilitat a les diferents activitats del club i la estabilitat econòmica.
a3
En el aspecte econòmic es va comentar que s’ha doblat el pressupost amb un únic augment de quotes en els 6 anys de gestió tot i estar passant una crisi que ha portat a la desaparició dels col·laboradors.
En infraestructures es va destacar l’impuls que va donar la Junta al participar activament en la renovació dels vestidors i els convenis amb l’escola Pau Casals d’Horta i Escola Pia de Sarrià per l’ús de pistes més enllà de la pista de Pati Vell. Poder utilitzar aquestes pistes està permetent fer el creixement necessari que, sense aquests convenis, sería impossible tenint en compte l’actual saturació del Pati Vell i la inexistència de pistes d’hoquei a Gràcia.
També es va esmentar les diferents activitats de col·laboració amb el col·legi, l’AMPA, l’escola Pau Casals i les entitats esportives del Claret.
A més, l’hoquei Claret està en diferents taules de treball de l’Ajuntament i Institut Barcelona Esport per compartir punts de vista i cercar solucions en la manca de infraestructures esportives a Gràcia i en la pràctica d’esports de rodes en la ciutat de Barcelona.
A2
El President de l’hoquei Claret va concloure la presentació amb un discurs en el que va agraïr tota la feina feta per la Junta en aquest periode i el suport imprescindible que ha tingut de persones amb gran experiència en el mon de l’hoquei i que han viscut el Claret des de que eren jugadors en actiu i molt especialment en Robert Vilella, ja campió del mon en la època dels inicis de l’hoquei al Claret.
També va fer referència a la importància de totes les persones per col·laborar i aportar noves idees i poder garantir el futur del club.
Aquesta presentació va finalitzar amb un vídeo en el que es mostra el dinamisme de la entitat amb la participació l’escola d’hoquei i el centenar d’esportistes que formen els 11 equips de l’hoquei Claret.

Agraïr al Col·legi Claret la cessió de l’Auditori i totes les facilitats donades per poder organitzar l’Assemblea de l’hoquei Claret.

Los comentarios están cerrados.