Acaba la fase inicial (1º fase)

publicado en: Notícies | 0

01-1fase
Després de 10 jornades de competició i de jugarse les eliminatòries ha acabat la fase inicial (1ª fase) de la temporada d’hoquei.
Destacar la classificació per el Campionat de Barcelona del Benjamí A al quedar campió del seu grup i eliminar al difícil equip del Bigues i Riells A guanyant els 2 partits de la eliminatòria.
02-1fase
Els equips Juvenil i Infantil han fet una fase molt meritòria quedant segons en els seus grups tenint en compte que són equips novells en les respectives categories i amb la competició ja començada van haver de canviar de pista i adaptar-se a les dimensions de la pista de la Escola Pía. Tot i això, han estat a punt de poder-se classificar per jugar el Campionat http://eteh.com.ua de Catalunya i només alguns detalls en els partits classificatoris ho han impedit.
03-1fase
L’Aleví no es va poder classificar només per diferència en el coeficient de gols al assolir la tercera posició en el seu grup.
La resta d’equips han competit en cada categoria per poder-se preparar per jugar la competició de la Copa de Barcelona.
Aquesta temporada s’ha consolidat el miniFem com únic equip de la ciutat,  fent un bon paper tenint en compte el nivell dels equips del seu grup.
També ha debutat en competició federada el Prebenjamí Iniciació amb un meritòri tercer lloc del grup.
A final de mes es publicarà la composició de la fase de grups (2ª fase) de cada campionat que es jugarà del 14 de gener al 23 d’abril de 2017.
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.