Inscripcions

Escola

L’escola d’hoquei és la base de la resta d’equips.

promo-2016

VENIU A PATINAR AL PATI VELL TOTS ELS DILLUNS I DIMECRES DE 17,00 A 18,30 h.

Com informar-se ???

En aquest web hi ha tota la informació de les activitats que es fan al club, especialment, en la pàgina  Inscripcions

Cada dilluns i dimecres de 17:30h a 18:30h podeu tenir informació personalitzada en el Pati Vell adreçant-vos al responsable d’Escola d’hoquei.

Com començar ???

A l’hoquei Claret entenem que la pràctica de l’hoquei és totalment diferent als esports d’equip que els nens i nenes practiquen al carrer i que ja estan familiaritzats abans de començar en una entitat esportiva.

Per això, es dóna la possibilitat de provar aquesta pràctica totalment de franc en el període d’un mes.

Per tant, només cal anar a les instal·lacions del Pati Vell en horari d’entrenament.

Què portar ???

Per començar, l’hoquei Claret presta el material d’hoquei als nens i nenes fins a 5 anys en el període d’integració en aquest esport per evitar que les famílies facin una despesa en material si, més tard, el nen o nena no continua practicant l’hoquei.  El període màxim de préstec de material és d’un any.

Com apuntar-se ???

Una vegada passat el període de prova o si us voleu apuntar directament, caldrà que ompliu la documentació següent:

i entregarla al responsable d’Escola en hora d’entrenament o al correu   hoqueiclaret@gmail.com

 

Quina quota es paga ???

Com sabeu, el mes de prova és de franc. Una vegada es formalitza la inscripció, es paga una quota única en concepte de matriculació de 50 € i una quota mensual de 40€.

Una quota molt ajustada que dóna dret  a participar a totes les activitats de l’Escola d’hoquei Claret.

Com conèixer les activitats què es fan ???

Les activitats s’informen mitjançant els delegats i la informació que apareix en els canals de comunicació del club. Una bona manera d’informar-se és consultar habitualment aquest web.

L’escola d’hoquei dóna la oportunitat als nens i nenes del Claret i el seu entorn a fer activitats diferents a la oferta d’activitats habituals en extraescolars i, a més, tot dintre del mateix col·legi doncs a l’hoquei Claret…

  • Els nens de Parvulari son recollits en les seves respectives aules pels monitors d´hoquei i conduïts per l´interior del col·legi fins als vestuaris.
  • Si voleu aprendre a patinar i a jugar a hoquei amb els equips de l´Escola, ara és el moment de provar-ho.
  • Els pares poden estar presents en el pati del col·legi o bé venir a recollir als nens al finalitzar la sessió a les 18,30 h.

Completament de franc el primer mes, i us deixem els patins tot el curs.

 

/** * The template for displaying the footer * * Contains footer content and the closing of the #main and #page div elements. * * @package WordPress * @subpackage Twenty_Fourteen * @since Twenty Fourteen 1.0 */ ?>