Pre-Benjamí Iniciació, Sots Campions de la Copa TBCN

Després d’una temporada molt progressiva, l’equip Pre-Benjamí Iniciació, liderat per Victor Alonso, ha aconseguit la copa de sots campions de la Copa Territorial de Barcelona en la temporada 2017-2018.

IMG_9262

L’espectacular evolució que ha fet aquest equip de nens i nenes de només 7 anys durant tot el curs, no ha estat tasca fàcil. Tant la excel·lent preparació tècnica i estratègica com la anímica, han estat puntals claus per donar embranzida a la 1ª Fase.

sots campions2

El gran èxit de la 2ª Fase no respon a cap nom concret, sinó a tot un equip motivat, unit i amb ganes de gaudir del que feien. La barreja de fórmules entre aquesta entrega de tots i l’educació rebuda de tècnica i tàctica, ha fet culminar el Claret PB Iniciació com a 1ers de grup en la 2a Fase, brindant-los accés directe a la Final Four.

sots campions3
En el camí de la Final Four, s’han trobat equips com La Garriga, El Castellar, El Barberá i el Cerdanyola. Tot i el respecte que ofereixen equips preparats d’instal·lacions i cos tècnic com aquests, la tècnica ja apresa en aquesta fase del Claret, el posicionament i joc liderat pel seu entrenador, i el tremp i la valentia dels jugadors, han fet possible guanyar als seus rivals.

IMG_9218

A la Copa TBCN, a Sant Feliu de Codines, el Claret va guanyar el seu pas a la final guanyant al Barberà a la semifinal disputada a primera hora del matí, mentre que el Cerdanyola s’ha imposat en l’últim partit, quedant el Claret com a sots campió.

El millor de la temporada no ha estat la copa, sinó les jornades que han fet emocionar, neguitejar, cridar i generar amistat a tot l’equip i la seva gran afició (el pares i acompanyants).

sots campions4