L’hoquei Claret amb La Marató

En el marc de les jornades organitzades per l’AMPA del Col·legi Claret amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació de les malalties infeccioses, les entitats esportives col·laboren organitzant activitats relacionades amb en l’esport.

Image result for la marató

L’hoquei Claret organitza un “Circuit Fantàstic” en el que cada participant ha de superar 10 reptes amb un stick i una bola.

MARATÓ TV3

Van haver participants de totes les edats a on mares, pares, nens i nenes de totes les edats van gaudir, alguns per primera vegada, de les seves habilitats amb un stick.

En un ambient molt festiu, el circuit es ser una constant de participants agafant un stick i una bola per intentar assolir l’objectiu de cada prova.

IMG-20171215-WA0016

IMG-20171215-WA0015

IMG-20171215-WA0014

IMG-20171215-WA0013

Es van adquirir uns 500 dorsals de La Marató en el Col·legi Claret requisit indispensable per participar en una jornada d’activitats culturals, lúdiques i esportives combinades. La recaptació es suma a  les aportacions fetes per altres activitats organitzades per l’AMPA del Col·legi Claret i destinades íntegrament a La Marató de TV3.